Feedback runs for Rajapuram

De Marathon van Rotterdam was weer groots dit jaar. Samen met een aantal Feedback/Foresight collega's liepen we in diverse afstanden mee en haalden we het sponsorbedrag op van 800 euro op voor de kids van MM Pre- school. Een extra duwtje in de rug tijdens een warme dag, in alle opzichten. Bedankt Toppers! 

Soroptimisten steunen MM Foundation

31 Januari 2017, Soroptimisten B.o.Z. e.o. organiseren Filmavond ten bate van MM Foundation

Inzet was de winnaar van 7 golden globes musicalfilm La La Land. Ontzettend blij was ik met het initiatief van Soroptimisten die de opbrengst van hun jaarlijkse filmavond gunden aan MM Foundation en specifiek aan MM Pre- school. Dit kleinschalig onderwijs initiatief is onderdeel van de community gedachte en past goed binnen het gedachtegoed 'Moeder & Kind'.

MM Foundation heeft als speerpunt onderwijs, in de gedachte dat onderwijs de basis is van een betere maatschappij. Ook in dat opzicht past het Soroptimisten thema educate to lead naadloos aan bij de missie van MMF. Dank Sorptimisten Beregen op Zoom e.o voor jullie support! http://www.soroptimist.nl/onze-clubs/zuid-west-nederland/bergen-op-zoom-e-o

De opbrengst van de avond wordt besteed aan de aanschaf van twee computers zodat de kids van MM Pre- school ook online toegang krijgen tot goede lesmaterialen en onderwijsmethoden.

 

Op MM Pre- school en workshop voor de juffen

Het was een gedenkwaardige reis naar Zuid Oost Azië met het gezin. Een regio waar ons hart ligt, ook omdat we in Singapore een aantal mooie jaren hebben gewoond en gewerkt. Fijn om terug te zijn. De geuren waren meteen herkenbaar (lees ook onder 'blog' op deze site).

Het was bijzonder om bij MM Pre-school aan te komen, de kinderen en ouders wachtten ons op met cadeaus en liedjes. Tof om te zien hoe toegewijd Miss Mary 'haar' kinderen les geeft en geweldig om de school te betreden. Op de tweede dag van ons bezoek verzorgde ik een workshop over thematisch onderwijs en samenwerken voor de leerkrachten van MM Pre- school, en de scholen in de regio. In totaal 25, louter juffen, die met hart en ziel de kinderen taal, rekenen, Engels en sociale vaardigheden bijbrengen.

Italiaans Straatfeest en Sponsorloop

 

Deze zomer is er weer een aantal acties georganiseerd ter ondersteuning van de fondsenwerving voor MM Foundation 

Zo organiseerde MM Foundation in samenwerking met Modezaak Peoples op 10 september een groot Italiaans Straatfeest in de Kortemeestraat. Hiermee werd een boost gegeven aan de bedrijvigheid in de binnenstad en de opbrengst van het feest en de veiling ging naar MM Foundation. De kaartverkoop en de veiling, onder leiding van veilingmeester Jac van den Elshout van Jac Danst! brachten tezamen 1.400 euro op. Voor dit bedrag gaan in Sri Lanka 8 kinderen een jaar lang naar school. Een mooi resultaat.

Na dit straatfeest gingen we in training voor de Singelloop van Breda. 9 Sportieve collega's van Feedback Training & Consulting werkten zich in het zweet op de 5 of 10 km of op de halve marathon. Resultaat: 1.200 euro aan sponsorgeld!

Childrens Day

Ter gelegenheid van International Childrens Day waren er allerlei activiteiten voor de kinderen op de MM Pre-school.

Lees meer

Meer artikelen...

  • 1
  • 2