Gesloten wegens coronavirus

Maart 2020

Corona also forces MM Pre-school 2 to close their doors. Hopefully these measurements will help the kids and their parents to stay in good shape.

Landscaping

Maart 2020

Landschapsaanleg als onderdel van het waterpoject rond MM Pre-school 2. Dit wordt uitgevoerd door technici met de medewerking van de leraren.

Lees meer

Waterproject bij Pre-school 2

Januari 2020

We zijn gestart!

Rondom het terrein van MM Pre- school 2 zetten we in samenwerking met Wilde Ganzen een waterproject op. Dit in het kader van 'klein project, groot verschil'.

Het waterproject gaat voor de kinderen van MM Pre-school 2 inderdaad een groot verschil maken: er komt een gecontroleerde toevoer van veilig drinkbaar water, en daarmee is een moestuin mogelijk om van te eten en te leren. Landscaping vindt plaats om overstromingen op te vangen. En dat alles op een kindvriendelijk terrein.

Dat dit project geen overbodige luxe is zie je op de foto van het huidige terrein rondom de school.

Speelhuis voor Pre-school 2

December 2019:

Zo tof dat ook dit jaar mijn collega's weer hun 'kerstpakket' wilden afstaan aan de kids van MM Pre-school 2.

Er gaat een mooi speelhuis van komen op het nieuwe terrein!

Kaartje.jpg

Kerstpakket.JPG

 

Goede vriendin/zakenrelatie bezoekt beide scholen in voorjaar 2018

Goede vriendin Marjolein maakt in het het voorjaar van 2018, samen met haar partner, een rondreis door Sri Lanka en bezoekt beide MM Pre-schools in Batticaloa.

Dank local crew voor het hartelijk ontvangst en dank Marjolein voor de sprekende foto’s!

2018 04 24 PHOTO 00000022

Ontvangst bij de nieuwste pre-school in Batticaloa. De kindjes kunnen in deze mooie speeltoren vast spelen als ze op tijd bij school zijn. We werden heel gastvrij ontvangen met bloemenkransen en zelfs een heus concert door de kinderen van de naastgelegen doven-en slechthorenden school.

Lees meer